Bad og vaskerom på Bekkestua

Anbefales varmt. I 2018 pusset de opp mitt bad, vaskerom og gang i kjeller. De er meget pålitelige, kan faget sitt, holder avtaler, meget profesjonelle, leverer kvalitet og ekstremt god service. Disse er til å stole på!

Christoffer Strande, Bekkestua

Bad på Rykkinn

Superfornøyd med helt nytt bad! Teamet som var hos meg å jobbet var veldig arbeidsromme, høflige og alltid behjelpelig hvis det var noe jeg lurte på. De kom alltid når de skulle og overholdt tidsrammen. Trond har hele veien hatt tett oppfølgning og alltid sjekket med meg før det ble tatt en endelig avgjørelse av det som skulle gjøres. Under hele veien har vi hatt god kommunikasjon og jeg har fått tips og ideer. Trond har tatt seg god tid for å finne den beste løsningen for akkurat mitt bad. Jeg kan anbefale Godhuset på det varmeste og jeg kommer definitivt å bruke dem igjen hvis jeg trenger å få en jobb gjort!

Karin Cecilia Jansson, 8. mai 2019

Alle krav/standarder (rør, membran osv) ble fulgt iht gjeldene normer, dette ble dokumentert av en uavhengig kontroll. Det er betryggende å vite at badet er fagmessig bygget. Service, hyggelige smilende håndverkere som ikke maser for tillegg, høy kvalitet og opptatt av de små detaljene er det jeg vil rose Go’huset mest for.

Bad på Jar

Rehabilitering av bad. Flott jobb. Ferdig til avtalt tid.

Det var hyggelige folk og vi hadde god kommunikasjon. De var lydhøre og ga oss konstruktive tilbakemeldinger. Vi kan absolutt anbefale firmaet.

Inge Amundsen Bærum

Bad på Høvik

Go’huset AS med Trond og Co gjorde en fantastisk bra jobb med bad, rør og kjøkken renovasjon hos meg Jan/Feb 2019. Leiligheten på Høvik hadde ikke vært pusset opp siden 60 tallet, og nå oser den av luksus. Trond tok seg veldig god tid til å finne den beste løsningen med badet og alt ++ jeg ønsket meg, og han gav seg ikke før det ble helt perfekt. Jeg valgte store marmor fliser på 1,2m som ikke er lett å legge, men de klarte det perfekt. Jeg har totalrenovert 3 boliger de siste årene og aldri hatt så pålitelige og kontrakts-ryddige håndverkere. Tror det er en sjeldenhet.

Maren Einvik, Høvik

Bad i Oslo

God kvalitet på arbeidet.
Heloppgradering av bad.

Michael Yann Jacobsen

Bad på Skullerud

Da ble badet vårt endelig ferdig. Vi takker Trond Berntsen, Gohuset A/S, og hans team som har jobbet med badet over flere uker for en veldig godt utført jobb. Veldig høflige, smilende og pålitelige gutter som har slitt seg opp trappene med alt utstyr, og det har blitt mange tunge løft. Har det vært forandringer underveis har de tatt alt med et smil, og det fikser vi holdning. Trond har stått som prosjektleder for jobben, og har vært innom hver uke for oppfølging. Han er en stå på fyr som gjør alt for at kunden skal bli fornøyd. Kommer med forslag, og er flink å lete etter gode løsninger. Er veldig glad for det innebygde dusj armaturer, og ikke minst de flotte dusj dørene som måtte spesial bestilles. Vi er kjempefornøyd med slutt resultatet, og kan anbefale Trond Berntsen Gohuset AS på det varmeste. 

Anita Tverfjell, Oslo

Hybel 30m2 på Bekkestua

Bad på Skullerud

Bad og kjøkken på St.Hanshaugen

Ny kjeller på Lambertseter

Bad på Rykkinn

Bad på Sagene

Bad på Ski

2 Bad og vaskerom på Nordberg

Bad på Jar

Kjøkken & gang på Bødalen

Vaskerom på Skullerud

Hybel på Bekkestua